Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1378 niezalogowanych)
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
ALE WY JESTESCIE TU WSZYSCY POJEBANI .MASAKRA ZYGAC SIE CHCE OD TEJ WASZEJ ZAWISCI TUTAJ. JAK JA TESKNIE ZA CZASAMI 10-15-20 LAT KIEDY WAS TUTAJ NIE BYLO .MASAKRA LUDZIE JAK WY SOBIE DOPIERDALACIE .POJEBANI! bez odbioru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kamil75 napisał:
twojego toku rozumienia by powiedzial Polak

kamil > ty sie chyba naprawde uderzyłes w głowe w ostatnim czasie (?)
Obserwuje cie od jakiegos czasu i zaczynam sie obawiac o ciebie.....
Ogranicz to swinstwo, albo poprostu je zmien na inne.... (lżejsze) : )

ps: tesknie bardzo za twoimi zajebistymi pekaesami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
kamil75 napisał:
twojego toku rozumienia by powiedzial Polak

Masz racje Kamilu, bije sie w piers. tak to jest gdy sie pisze z komorki. Jednak wciaz nie wyjasniles " meandrow swojego rozumowania"

Napisales, ze "polak by powiedzial inaczej" To mala probka z twojego archiwum POLAKU:

kazdy ma prawo nazywac norka jak che i mowic o nim co che bo ini jada po nas jak po szmacie w rozmowach miedzy soba
a ja ky sadzisz ze oni daja nam chleb i my jestesmy na ich ziemi to twoja sprawa
mieszkam tu na stale z rodzina od popnad 14 lat i dalej nie mam dobrego zdania o norach i o tym kraju
nie wszysko zloto co sie swieci

masz racje tak jest czesto norasy to buractwo straczne i klama ci w oczy.
wiekszosc norkow to sa kurwy ktore mysla o sobie w samych superlatywach

no zajeniost spa co za baran wez sobie posiedz 2 tyg w swoim mieszkaniu ale 18h na dobe w jednym pokuju kurwicy dostaniesz
niech sie chuj "powiesi" i juz prosto to zalatwic sa tacy panowie co mu pomoga i to pewnie za darmo

Jest nad czym pracowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
optimus reaktywacja napisał:
Avanti napisał:
Avanti napisał:
brzydal napisał:
...nie

no,nie wierze!

to chyba prowokacja ?!

kolejny mistrz (przepraszam miszcz!) ortografii...

Brzydal wesz co jest najlepsze,powiem Ci to ,że ty myślisz ,że to jest śmieszne ale nie martw się to normalne u ludzi ,którzy ne wiedzą lub nie umieją nic więcej napisać a druga sprawa to to ,że powinieneś dawno z tego wyrosnąć
tak czy siak zastanów się ile można się śmiać to znaczy ty się śmiejesz

Mnie na przyklad ten rodzaj humoru bardzo bawi , wiec moze sie kurwa za mnie nie wypowiadaj.
Mialas rowniez napisac co jest najlepsze a wybelkotalas cos o wyrastaniu.
Wiec ja cie powiem co jest najlepsze- moze ci to pomoze- dobre pierdolenie.

A kim ty laleczko jesteś,że się wtrącasz jak rozmawiam z brzydalem nikt o tobie tu nie mówił ,no chyba że jesteś zazdrosna .

Moge ci pokazac laleczke tepa strzalo, lecz nie wiem czy bedzisz umiala ja obrobic. Napisz najpierw czy polykasz, to moze bede zainteresowany prowadzenie pseudo dyskursu ze sprzataczka.

Tępaku ode mnie wara ,jesteś stary brzydki i przekręcisz się od tego trzepana ,pewnie znajdą Cię z laleczką w dłoni .
Miłej zabawy wieśniaku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[quote]Avanti napisał:
[quote]Avanti napisał:
[quote]brzydal napisał:
...nie

Tępaku ode mnie wara ,jesteś stary brzydki i przekręcisz się od tego trzepana ,pewnie znajdą Cię z laleczką w dłoni .
Miłej zabawy wieśniaku.

Wiesniaku? Nerwy puscily rasistowskiej pizdzie? Moi przodkowie po lepszych od ciebie do karety wsiadali, a ty sie prujesz? Samo zdobycie pracy w Norwegii nie czyni jeszcze awansu spolecznego.Zamknij wiec pysk i wez sie za siebie, poniewaz jak dotad tylko sie kompromitujesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
o. dziatkoska
(chjusta)
Wiking
Czy jest tu jakis cwaniak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
[quote]Avanti napisał:
[quote]Avanti napisał:
[quote]Avanti napisał:
brzydal napisał:
...nie

Miłej zabawy wieśniaku.

Wiesniaku? Nerwy puscily rasistowskiej pizdzie? Moi przodkowie po lepszych od ciebie do karety wsiadali, a ty sie prujesz? Samo zdobycie pracy w Norwegii nie czyni jeszcze awansu spolecznego.Zamknij wiec pysk i wez sie za siebie, poniewaz jak dotad tylko sie kompromitujesz.

Ja buraku mam własną restaurację a Ty tak Norwegom dupę liżesz ,że potem frustracje wylewasz na innych .
Śmieć jesteś .
Nie ma z kim porozmawiać bo ze śmieciami nikt nie chce to tu się udzielasz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
o. dziatkoska
(chjusta)
Wiking
chjusta napisał:
Czy jest tu jakis cwaniak?

som. mnuztfo ih.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
co poradzic na tych ludzi tak to jest jak biieda z nedza wyjechala z polski i dorwali sie do paru groszy...ehhh szkoda slow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:

Ja buraku mam własną restaurację a Ty tak Norwegom dupę liżesz ,że potem frustracje wylewasz na innych .
Śmieć jesteś .
Nie ma z kim porozmawiać bo ze śmieciami nikt nie chce to tu się udzielasz .
[/quote]

I co ja mam ci cipo odpisac Restauracja ma mnie zaszokowac( pomijajac gdzie ona sie znajduje i co serwuje, np schabowy dla polakow ) A moze jestes wlascicielka Bagatelle lub Feinschmeckera Zreszta pierdole takie chamice, ktore po usmazeniu chujowego kotleta uwazaja sie za Gesslerowa.

Mam kleknac przed smieszna knajpka? To moze napisz jaki masz omsetning i jaka rentownosc w 2011. Ja operuje na dwucyfrowych milionach . Dupy lizac nie musze ale jezeli jestes zainteresowana swiadczeniem rimmingu to moge ostatecznie ci podac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok